Skip to main content

LIGBEDKUSSENS


Staan er ligbedden in je tuin en maak je daar regelmatig gebruik van? Wat is er dan leuker dan ze met ligbedkussens volledig aan te passen aan jouw smaak en stijl? Kies voor kleuren en patronen die helemaal bij jou passen en geef je tuin een nieuwe uitstraling. Of je nu zelf een ligbed hebt gemaakt of pas het nieuwste model hebt gekocht, niets is fijner dan een comfortabel ligbedkussen waar je uren op kunt ontspannen. 

Maak jouw tuin tot een plek waar je graag wilt zijn en kies voor een ligbedkussen waar je nog veel plezier van zult hebben. Lekker zacht, mooi en van een uitstekende kwaliteit.

Stoffen voor ligbedkussens

Welke stof je kiest voor je ligbedkussens is bepalend voor het aanzien van je tuin. Kies je voor een opvallende kleur en gek patroon of houd je het liever neutraal en chic? Natuurlijk is ook de kwaliteit van de stof belangrijk. Je wilt tenslotte wel dat je ligbed bestand is tegen slijtage, vuil, zonlicht en regen. Daarom maken wij onze ligbedkussens in degelijke stoffen die tegen een stootje kunnen. Zo blijven je kussens langer mooi en kun je er jaren van genieten. Kijk bij Stoffen voor meer informatie.

Vulling voor ligbedkussens

Gebruik jij je ligbed om comfortabel te genieten met een boekje of een tijdschrift, naar de radio te luisteren of gewoon gezellig te kletsen met vrienden? Dan ben je er waarschijnlijk niet vanaf te slaan en wil je natuurlijk wel dat je ligbed heerlijk ligt. Een comfortabel ligbedkussen is altijd stevig maar toch soepel en kan tegen een stootje. Het blijft lang in model en krijgt geen lelijke kuilen na verloop van tijd. Wil je een degelijk ligbedkussen? Kies dan voor de kwaliteit van Outdoorkussens. Kijk bij Vulling voor meer informatie.

Afwerking van ligbedkussens

De uitstraling van jouw ligbedkussen wordt voornamelijk bepaald door de kleur, de textuur en het patroon van de door jou gekozen stof. Toch kun je daar nog een extra dimensie aan toevoegen. Een vrolijk gekleurd biesje bijvoorbeeld, een dubbel koord in de naad of een borduursel . Dat kan jouw ligbedkussens nét dat kleine beetje extra cachet geven. Wil je je op maat gemaakte kussens graag kunnen wassen? Dan is een rits in de hoes natuurlijk van belang. Kijk bij Afwerking voor meer informatie.

Twijfel je over kwaliteit, stof, kleur, vulling of prijs? Wij hebben producten voor elk budget, vaak is er meer mogelijk dan je denkt. We denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere producten? Outdoorkussens maakt ook loungekussens, terraskussens, tuinkussens, sierkussens, bootkussens, caravankussens, zitzakken en verwarmde kussens op maat.